S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Njësia organizative Qendra urgjente

 

Kryeshef: Spec. i mjekësisë së përgjithshme – dr. Ismail Bajrami

Dr. Aliriza Osmani


Motra përgjegjëse:  Emine Bilalli

Dega për qendrën emergjente:
- pranon të sëmurë akutë urgjentë, ashtu si edhe të lënduar që u rrezikohen funksionet vitale
- bën reanimim në nivel të përparuar për mbajtje në jetë
- mbajtje në jetë të të sëmurëve që befasisht u janë rrezikuar funksionet vitale, ashtu si edhe të të lënduarve
- ka ordinancë për urgjenca
- ka hapësirë për reanimim dhe spital ditor (që disponon me 5 krevatë spitalorë)
- ka hapësirë për intervenime urgjente


Shërbimet e repartit: Reanimim dhe spital ditor (që disponon me 5 krevatë spitalorë), hapësirë për intervenime urgjente


Shërbimet e ambulancës: Pranim të rasteve urgjente të të sëmurëve e të të lënduarve akutë urgjentë që u janë rrezikuar funksionet vitale, bërje reanimimi në nivel të përparuar për mbajtje në jetë. Mbajtje në jetë të të sëmurëve dhe të të lënduarve që befasisht u janë rrezikuar funksionet vitale. 

 

Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460