S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Njësitë punonjëse

 

 

Spitali i përgjithshëm i Kumanovës veprimtarinë e vet e ushtron, duke ofruar shërbimet nga Njësitë organizative të mëposhtme:

Njësia organizative MJEKËSIA FIZIKALE ME REHABILITIM
Njësia organizative QENDRA URGJENTE
Njësia organizative DERMATOVENEROLOGJIA
Njësia organizative VEPRIMTARIA LABORATORIKE
Njësia organizative SËMUNDJE TË BRENDSHME
Njësia organizative SËMUNDJET E FËMIJËVE
Njësia organizative KIRURGJI ME ORTOPEDI DHE UROLOGJI
Njësia organizative AKUSHERI DHE GJINEKOLOGJI
Njësia organizative ANESTEZIOLOGJI ME REANIMIM
Njësia organizative INFEKTOLOGJI ME PARAZITOLOGJI
Njësia organizative NEUROLOGJI
Njësia organizative PSIKIATRI  
Njësia organizative RENTGEN DHE DIAGNOSTIKIM
Njësia organizative OFTALMOLOGJI
Njësia organizative OTORINOLARINGOLOGJI 

Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460