S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Ekipi menaxhues dhe organizimi

 

Spitali i përgjithshëm i Kumanovës udhëhiqet nga drejtori
  d-r. spec. Snezhana Zaharieva
 Motra kryesore, Valentina Stojimirovic
Struktura menaxhuese
Drejtori

 

 

Struktura 

Struktura
Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460