S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Njësia organizative e anesteziologjise me reanimim

 

Kryeshef: Spec. i anesteziologjisë me reanimim – dr. Biljana Anastasovska - Petruseviq

Prim. spec. i anesteziologjisë me reanimim – dr. Sinisha Bajdevski
Spec. i anesteziologjisë me reanimim – dr. Tomka Valiokis
Spec. i anesteziologjisë – dr. Gordana Nikoliq
Spec. i anesteziologjisë me reanimim – dr. Roza Gelevska
Spec. i anesteziologjisë me reanimim – dr. Snezhana Zaharieva
Spec. i anesteziologjisë me reanimim – dr. Svetllana Spasovska

Motra e repartit: motra medicinale e lartë Svetllana Denkovska
Dega për anesteziologji me reanimim:

Shërbimet e reparit: Kontrollime anesteziologjike, vlerësim dhe parapërgatitje të pacientëve për operim dhe anestezion.
Kryhen të gjitha llojet e anestezioneve me përjashtim të specialiteteve që nuk janë përfshirë në entin tonë (kirurgjia fëmijërore nën moshën 4-vjeçare, neuro- dhe anestezioni kardiokirurgjik).
Ndjekje postoperative të pacientëve në përkujdesje kirurgjike intenzive – me mbikëqyrje dhe terapi intenzive.
Intervenime ambulancore bëhen në pjesën e anestezisë me kontrollim dhe vlerësim anesteziologjik paraprak.
Disa procedura të repartit RTG sipas nevojës bëhen me anestezion.
Punon edhe ambulanca për terapi dhe dhimbje kronike
Reparti është në mënyrë aktive i kyçur për gjetjen zgjidhje për të gjitha nevojat urgjente me procedura reanimuese, në të cilat është e nevojshme bashkëpunimi ynë në nivel të tërë entit, ashtu si edhe shoqërim profesional gjatë transportimit të pacientëve të rrezikuar vitalisht për në ent shëndetësor tercial.

Shërbimet e ambulancës: Kontrollime anesteziologjike, vlerësim dhe parapërgatitje të pacientëve për operim.

 

Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460