S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Njësia organizative Neurologji

 

Kryeshef: Spec. i neurologjisë – dr. Zhaneta Kërstevska
Spec. i neurologjisë – dr. Dragi Karaxhiski
Spec. i neurologjisë – dr. Goran Manov
Spec. i neurologjisë – dr. Vanjo Tasevski
Spec. i neruologjisë – dr. Hulusi Asipi
Dr. Bujar Selmani (në specializim)


Motra përgjegjëse Valide Ademi

Dega e neurologjisë: Kryhen kontrollime neurologjike me diagnozë diferenciale psikosomatike dhe investigime paraklinike. Caktim të terapisë medikamentoze dhe psikoterapike (intervenim verbal). Jepen mendime, certifikata për kontrollime komisionore për shënime gjyqësoro-mjekësore dhe dokumentacion tjetër për gjendje psikike.

- kabinet për neurofiziologji EEG

Shërbimet e repartit: Trajtim spitalor dhe procedura diagnostikuese të të sëmurëve me patologji të ndryshme të domenit të sëmundjeve neurologjike (sëmundje cerebrovaskulare, neuroimunologjike, SM dhe sëmundje të tjera demielinizuese të sistemit nervor qendror, ekstrapiramidale, sëmundje neuromuskulore, epilepsitë etj.

Shërbimet e ambulancës: kontrollime neurologjike në ambulancë, diagnostikim dhe trajtim për mjekim të mëtutjeshëm

 

Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460