S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Njësia organizative Oftalmologji

 

Kryeshef: Prim. spec. i oftalmologjisë – dr. Ali Dalipi
Spec. i oftalmologjisë – dr. Sashko Simov
Spec. i oftalmologjisë – dr. Elizabeta Spasiq
Dr. Anita Stoshevska (në specializim)
Dr. Sheribane Emini (në specializim)
Motra përgjegjëse Verica Apostolovska
Dega e oftalmologjisë: Kryhen kontrollime specialistike, vizus, fundus, korrigjim, tonometri, testim të shikimit të ngjyrave, lensometri, pastrim të kanaleve, heqje të trupave të jashtëm, perimetri, epilaci, biomikroskop, aplikim të ilaçit, anestezion, fashë e vogël dhe e madhe, provuarje fluorescinale, injeksion subkonjuktiv, revizion, skiaskopi.

Aparatura medicinale: Kompjuter për sy.

Shërbimet e repartit: kontrollime prioritare (në biomikroskop, tabelë Vizus, oftalmoskop), intervenime kirurgjike në bllok operativ (operacione të planifikuara dhe urgjente)
Shërbimet e ambulancës: Kontrollime prioritare, kontrollime me termin (për në biomikroskop, refraktometër, perimetër, oftalmoskop, tonometri, kontrollime ortoptike dhe ushtrime pleoptike për fëmijë).

 

Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460