S5 Ameritage Medical - шаблон joomla Продвижение

Njësia organizative Dermatovenerologjia

 Kryeshef: Prim. spec. dermatovenerolog – dr.Violeta Kuzmanovska
Spec. dermatovenerolog – dr. Mirjana Sërbinovska
Spec. dermatovenerolog – dr. Liljana Pandillovska

Motra përgjegjëse:  Marina Bajdevska

Dega e dermatologjisë
– Kontrollime specialistike, shërbime diagnostikuese-terapike
- Ordinim të terapisë, kontrollime dermatovenelogjike për pacientë akutë dhe kronikë
- Kabinet me dermatoskop

Shërbimet e repartit:
Shërbimet e ambulancës: Kontrollime dermatovenelogjike akute dhe kronike, kontrollime dermatoskopike, zbatim dhe trajtim të terapisë së duhur
cxcxcx  Spec.Violeta Kuzmanovska
Ул. 11 Октомври, 1300 Куманово, Р.М.
031-425-460